Wilt u/ wil jij ook meewerken aan de positionering van cultureel erfgoed in Amerongen?

Ambitieus en met veel energie zet Stichting Open Monumentendag Amerongen zich in voor het wekken en onderhouden van de belangstelling voor het Amerongse culturele erfgoed alsmede het versterken van de identiteit van het dorp. Dit wordt in en buiten Amerongen breed gewaardeerd, o.a. ook door de vele sponsoren die bereid zijn om de activiteiten financieel mogelijk te maken.

Wij doen dit middels:

  • het organiseren van Generatielezingen met inspirerende sprekers en muziek,
  • ​het maken van themaboekjes die wij in Amerongen op ieder adres laten bezorgen,
  • ​het opbouwen van een canon van Amerongen,
  • ​het inform​eren via digitale nieuwsbrieven​ en onze website,
  • he​t jaarlijks organiseren van de open monumentendagen en klassendagen.

Stichting Open Monumentendag Amerongen zoekt enkele enthousiaste bestuursleden die onze stichting en haar doelstellingen een warm hart toe dragen. In eerste instantie zoeken wij een bestuurslid met secretariële taken en de bereidheid om in gezamenlijkheid een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling te leveren. Ook bestuursleden voor andere deeltaken zijn zeer welkom.

Wil je niet in het bestuur, maar wil je ons wel helpen met het verspreiden van onze content via social media? Neem contact met ons op.

Het hebben van visie, goed kunnen organiseren en samenwerken, alsmede liefde voor ons mooie dorp Amerongen, vinden wij belangrijk.

Wij kijken uit naar uw/jouw reactie!

info@openmonumentendagamerongen.nl

www.openmonumentendagamerongen.nl